Velkommen til dette nettstedet om livet til sjøs. Er du glad i båtliv er dette trolig et nettsted for deg. Her kan du finne interessant lesestoff, samt morsomme fun facts om båter og sjøliv.

En kort oversikt over artikler på dette nettstedet:

  • Båtlivets lange tradisjoner
  • Forskjellige båttyper som passer for nybegynnere
  • Steder det passer for nybegynnere å seile
  • En oversikt over viktige termer man bør kunne når man seiler
  • Informasjon om de første som rodde over Atlanterhavet og hvilken prestasjon dette var
  • Hvorfor Middelhavet er perfekt for seiling, pluss gode tips og triks

Som du ser av listen ovenfor finner du et stort og rikt utvalg av artikler om båter og båtliv her på dette nettstedet, og mange av disse artiklene tar spesielt for seg forskjellige aspekter ved seiling Men selv om mange nordmenn er glad i å seile, er det mange som også er glade i andre båter, f.eks. snekker, yacht eller speed-båter – og derfor finner du selvsagt også informasjon om disse. Her er det virkelig noe for enhver båt-elsker.

Som du vil se vil du også få råd på steder du kan seile, både her hjemme i Norge, samt i internasjonale farvann. Når sommerferien nærmer seg er det mange som ønsker å ta med seg båten til varmere strøk, eller mange velger å leie enn båt når man er på ferie. Da kan det være kjekt å ha kjennskap til lokale farvann og internasjonale båt-regler. Det er ekstra viktig å lese seg opp på dette på forhånd hvis man skal reise et sted man ikke kan språket fra før, da er man godt rustet ved dårlig vær eller hvis uhellet skulle være ut.

Da gjenstår det bare å ønske deg en god leseopplevelse, og en innsikt inn i båtlivets unike verden – både her hjemme i Norge, og der ute på åpent hav.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *